Hinabaay Hinabaay Hinabaay
Hinabaay Hinabaay Hinabaay

Over

Hinabaay

“Heaven is not above, but all around you”

Over Hinabaay

Hinabaay is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van interieurprojecten.

Telkens weer weet Hinabaay de perfecte balans tussen luxe, kwaliteit en comfort op een verrassende wijze te realiseren. Ieder project wordt volledig turnkey opgeleverd: van opgemaakte bedden tot een volledig ingerichte keuken.

Doordat wij vaak in een vroeg stadium betrokken zijn bij projecten, kan er nauw worden samengewerkt met de architect en het bouwteam. Dit om ervoor te zorgen dat de architectuur en het interieur perfect op elkaar aansluiten.

Bij Hinabaay kunnen we snel schakelen en zijn we erg betrokken bij uw wensen en behoeften. Zo weten we altijd de juiste sfeer te creëren die bij u past, en denken we altijd vooruit. We hebben ervaring met allerlei soorten interieurprojecten – particuliere woonhuizen- restaurants – hotels – en vakantieparken.

Michael Sluijzer

Managing Director

Als grondlegger van Hinabaay, legt Michael met een feilloos gevoel voor de verhouding tussen investeren in kwaliteit en optimalisatie in rendement een stabiele basis voor projecten. Michael is begonnen in de mode, en is jarenlang op dit gebied werkzaam geweest. De overstap naar interieur verliep voor hem erg natuurlijk. Binnen het team zorgt Michael voor goede organisatie en is hij een vraagbaak waar projectteams nieuwe ideeën komen sparren, om in een vroeg stadium de samenhang tussen ontwerp van exterieur, interieur en inrichting bij elkaar te laten komen.


Fleur Westerweel

Head of Design

Fleur’s grootste passie ligt bij ontwerpen. Ze verzorgt de inrichting van onder andere woningen, restaurants en hotels. Ze voert ieder project uit met veel enthousiasme en energie. Ze is een creatieve geest die met veel lef en gezond verstand aan grensverleggende projecten werkt. Van jongs af aan is Fleur al bezig met interieur. Na haar opleiding aan de Jan des Bouvrie academie heeft ze bij verschillende bedrijven gewerkt en veel ervaring op gedaan. Ze laat zich graag inspireren door de nieuwste trends uit Milaan en Parijs.

Onze partners